Doto is een grote vereniging en dat betekent: veel werk. Het bestuurswerk en allerhande werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan. Meehelpen bij onze vereniging wordt erg gewaardeerd. Zo heeft deze gezellige groep jaarlijks een smakelijke bijeenkomst in onze regio.

Momenteel kunnen de volgende vrijwilligers direct ingezet worden:

  • Verzorgen van eindejaars-bedankjes voor bestuur, leiding en vrijwilligers. Inhoud van deze functie: in november ontvangt deze coördinator een lijst met huidige medewerkers bij Doto van de ledenadministratie. Aan de hand hiervan kunnen geschenkjes worden aangeschaft, het budget wordt door het bestuur bekend gemaakt. Daarna de attenties rondbrengen bij de vrijwilligers. Competenties: creatief zijn zodat zelf tot een keuze voor een cadeau gekomen kan worden. Nauwkeurig, de taak moet wel einde van het jaar voldaan zijn én niemand mag zijn vergeten.

 

  • Oud papier-ophaler(s): om onze huidige groep oud papier-ophalers in stand te houden, is er plaats voor twee nieuwe krachten. De opbrengst van het oud papier is altijd een mooie aanvulling in de clubkas van Doto. Inhoud van deze functie: twee a drie keer per jaar meehelpen met het legen van de blauwe papierkliko’s in Scherpenzeel. Dit duurt ongeveer een zaterdagmorgen. Je werkt samen met een andere vrijwilliger van Doto achter de vrachtwagen. Competenties: redelijk sterk zijn, de kliko’s zijn soms zwaar! Niet bang zijn voor een spatje regen.

 

  • Grote Club Actie: onze vereniging doet jaarlijks mee met de Grote Club Actie. Hiermee wordt een mooi bedrag voor onze clubkas gerealiseerd. De actie wordt landelijk gehouden, start half september. Van te voren lotenboekjes bestellen bij de organisatie en daarna verdelen onder de jeugdleden. Na afloop van de actie, eind oktober, de boekjes weer inzamelen en de gegevens verwerken en doorsturen naar de organisatie. Competenties: nauwkeurig zijn, gegevens digitaal kunnen invoeren in de computer, deadlines duidelijk uitzetten naar de jeugdleden toe en deadlines ook kunnen bewaken.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

 
 
Gymnastiekvereniging DOTO