GV DOTO Scherpenzeel is een grote vereniging en dat betekent veel werk. Het bestuurswerk en allerhande werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan. Uw onmisbare hulp bij onze vereniging wordt absoluut gewaardeerd.

Momenteel kunnen de volgende vrijwilligers direct ingezet worden:

 • Oud papier-ophaler(s): om onze huidige groep oud papier-ophalers in stand te houden, is er plaats voor twee nieuwe krachten. De opbrengst van het oud papier is altijd een mooie aanvulling in de clubkas van DOTO. Inhoud van deze functie betekent twee tot drie keer per jaar meehelpen met het legen van de blauwe papierkliko’s in Scherpenzeel. Qua tijd zal dit een zaterdagmorgen van uw tijd kosten. Je werkt samen met een andere vrijwilliger van DOTO achter de vrachtwagen. Competenties: redelijk sterk zijn, de kliko’s zijn soms zwaar! Daarnaast ook niet bang zijn voor een spatje regen 😉 

 

 • Grote Club Actie: onze vereniging doet jaarlijks mee met de Grote Club Actie. Hiermee wordt een mooi bedrag voor onze clubkas gerealiseerd. Deze leuke actie wordt landelijk gehouden en start medio september. Jouw taak zal zijn om ruim van te voren de lotenboekjes te bestellen bij de organisatie. Na ontvangst verdeel je deze boekjes onder de jeugdleden. Na afloop van de actie meestal eind oktober, zamel je de boekjes weer in. Vervolgens verwerk je de gegevens en stuur je deze door naar de organisatie. Competenties: nauwkeurig zijn, gegevens digitaal kunnen invoeren in de computer, deadlines duidelijk uitzetten naar de jeugdleden toe en deadlines ook kunnen bewaken.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer (verplicht)

   
   
  Gymnastiekvereniging DOTO