GV DOTO Scherpenzeel is een grote vereniging en dat betekent: veel werk. Het bestuurswerk en allerhande werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan. Meehelpen bij onze vereniging wordt erg gewaardeerd.

Momenteel kunnen de volgende vrijwilligers direct ingezet worden:

 • Oud papier-ophaler(s): om onze huidige groep oud papier-ophalers in stand te houden, is er plaats voor twee nieuwe krachten. De opbrengst van het oud papier is altijd een mooie aanvulling in de clubkas van DOTO. Inhoud van deze functie: twee a drie keer per jaar meehelpen met het legen van de blauwe papierkliko’s in Scherpenzeel. Dit duurt ongeveer een zaterdagmorgen. Je werkt samen met een andere vrijwilliger van DOTO achter de vrachtwagen. Competenties: redelijk sterk zijn, de kliko’s zijn soms zwaar! Niet bang zijn voor een spatje regen.

 

 • Grote Club Actie: onze vereniging doet jaarlijks mee met de Grote Club Actie. Hiermee wordt een mooi bedrag voor onze clubkas gerealiseerd. De actie wordt landelijk gehouden, start half september. Van te voren lotenboekjes bestellen bij de organisatie en daarna verdelen onder de jeugdleden. Na afloop van de actie, eind oktober, de boekjes weer inzamelen en de gegevens verwerken en doorsturen naar de organisatie. Competenties: nauwkeurig zijn, gegevens digitaal kunnen invoeren in de computer, deadlines duidelijk uitzetten naar de jeugdleden toe en deadlines ook kunnen bewaken.

 

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer (verplicht)

   
   
  Gymnastiekvereniging DOTO