GV DOTO Scherpenzeel is een grote vereniging en dat betekent veel werk. Het bestuurswerk en allerhande werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan. Uw onmisbare hulp bij onze vereniging wordt absoluut gewaardeerd.

Momenteel kunnen de volgende vrijwilligers direct ingezet worden:

 • Jubileum commissie: DOTO bestaat komend seizoen 90 jaar en dat willen wij vieren met al onze leden. Voor de organisatie van deze leuke dag zijn wij op zoek naar leden/ouders die zich hiervoor willen inzetten. Heb je interesse en wil je kijken waarin jij kan helpen? Stuur dan een mail naar info@dotoscherpenzeel.nl

 

 • Activiteiten commissie: Voor onze activiteitencommissie kunnen wij nog wel een paar handjes hulp gebruiken. De activiteitencommissie regelt en organiseert alle leuke activiteiten binnen de vereniging. Denk aan een leuke jaarlijkse activiteit voor de ouderengym, het kamp en het opzetten van de algemene activiteitenagenda. Je sluit aan in een gezellig team met inmiddels jaren ervaring.

 

 • Grote Club Actie: onze vereniging doet jaarlijks mee met de Grote Club Actie. Hiermee wordt een mooi bedrag voor onze clubkas gerealiseerd. Deze leuke actie wordt landelijk gehouden en start medio september. Jouw taak zal zijn om ruim van te voren de lotenboekjes te bestellen bij de organisatie. Na ontvangst verdeel je deze boekjes onder de jeugdleden. Na afloop van de actie meestal eind oktober, zamel je de boekjes weer in. Vervolgens verwerk je de gegevens en stuur je deze door naar de organisatie. Competenties: nauwkeurig zijn, gegevens digitaal kunnen invoeren in de computer, deadlines duidelijk uitzetten naar de jeugdleden toe en deadlines ook kunnen bewaken.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer (verplicht)

   
   
  Gymnastiekvereniging DOTO